Welkom bij MARK

Dé toonaangevende Academie voor Leefstijl en Vitaliteit

Word de beste integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach
(en -trainer) die je kunt zijn

De erkende beroepsopleidingen en trainingen van MARK Academie zijn toonaangevend en vernieuwend. Al meer dan 1.000 tevreden studenten behaalden hun Post-HBO diploma tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach en hun Leefstijltrainers diploma bij MARK. Je volgt ervaringsgericht en praktijkgericht onderwijs, met veel afwisseling in werkvormen en theoretische onderbouwing. Je studeert en oefent in kleine vaste groepen, waarin jij en je medestudenten elkaar feedback geven – naast de feedback die je uiteraard veelvuldig van de deskundige trainers en studentbegeleiders ontvangt. Om je cliënten straks effectief te kunnen begeleiden, zijn wij van mening dat je een holistische aanpak op z’n minst zelf moet hebben ervaren. De trainers, docenten en mentoren zijn iconen in hun vakgebied en helpen jou de beste integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoach te worden die je kunt zijn.

Post-HBO geaccrediteerde registeropleiding
Relevant en innovatief verdiepingsaanbod
Unieke holistische benadering
Life-changing ervaring
leerlijnen: jij als mens, jij als integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach, jij als (intern) ondernemer

Het unieke integrale vitaliteitsmodel van MARK™

Ons unieke integrale vitaliteitsmodel visualiseert onze holistische kijk op mensen en hun ontwikkeling.

Onze beroepsopleidingen en trainingen

Benieuwd of een MARK opleiding of training bij jou past?

Vraag voor advies op maat een gratis studie-adviesgesprek aan.

Maak kennis
met onze visie achter
onze opleidingen
en trainingen

Gerelateerde artikelen

Dit zeggen studenten over
MARK Leefstijl & Vitaliteit

 • “Zo goed om te leren hoe je verschillende mensen kunt bedienen in hun leerstijl, de groep aan te voelen, alert te blijven op iedere deelnemer persoonlijk, variatie in te bouwen en die altijd uitdagende tijdbewaking. Het is topsport en het geeft zoveel energie als je iedereen aangehaakt en enthousiast krijgt.”

  Patricia Ferdinandus
 • “Life-changing, in heel veel opzichten. Ik geloof in deze beweging. Dit is wat mensen nodig hebben.”

  Vivian Couwenberg
 • “Ken je van die momenten dat je het gewoon weet? Dat alles klopt en dat je in iedere vezel voelt dat dit het juiste is? Dat heb ik met MARK. Ik gun alle mensen de gelukkigste en gezondste versie van zichzelf te worden. Daar ga ik ze bij helpen.”

  Marcel Griffioen
 • “De beste keuze ever. Ik heb lang in een academisch ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige en wetenschapper, maar sinds ik de MARK Academie heb gedaan, voel ik daadkracht. Ik leef vanuit mijn kern en durf voor het eerst van mijn leven echt zichtbaar te zijn.”

  Esther van de Valk
 • “Tijdens mijn zoektocht naar mezelf is mijn missie geboren: ik wil anderen begeleiden om te worden wie ze eigenlijk al zijn. Bij MARK heb ik geleerd om eruit te halen wat we meestal hardnekkig verborgen houden.”

  Annick Hoppener
 • “Met passie en eigenheid kan je vlammetjes aansteken en vuurtjes aanwakkeren. Dat is wat de begeleiders van MARK Academie bij mij gedaan hebben!”

  Judith Droste
 • “De directe feedback die je tijdens de opleidingsdagen ontvangt werkt heel stimulerend. Door de veilige sfeer is het een hele fijne setting om in te kunnen uitproberen en fouten te mogen maken.”

  Barbara Griffioen