Beroepsopleiding

Professioneel Leefstijl- en Vitaliteitstrainer

Jouw investering

 

De investering voor de beroepsopleiding tot Professioneel Leefstijl- & Vitaliteitstrainer bedraagt € 2.500,- exclusief 21% btw.

De opleidingskosten zijn tot 2021 nog aftrekbaar bij de aangifte Inkomstenbelasting (scholingsaftrek). Wil je voor het fiscale jaar 2020 jouw opleidingskosten opvoeren, dan dient de factuur in zijn geheel te zijn voldaan voor 31 december 2020.

Mark leefstijl en vitaliteit

Dit zeggen studenten over
de opleiding tot professioneel Leefstijl- en Vitaliteitstrainer

 • “De professionele trainersopleiding voor integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoaches heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen op het trainers vlak te vergroten. Met de gegeven tools en inzichten ga ik vol vertrouwen mijn eerste training geven.”

  Patricia Ferdinandus
 • “Als trainer ben je zelf je belangrijkste instrument; je draagt kennis over, zet werkvormen in en begeleidt het groepsproces. Dat betekent dat je jezelf als mens ook mee moet nemen in de training! Jouw verhalen en jouw gedrag beïnvloeden de leerbereidheid en het gedrag van de deelnemers.”

  Judith Droste
 • “Deze opleiding heeft mij vooral de kennis gegeven hoe ik een gedegen training op kan zetten. Zodanig dat je opbouw afwisselend, inspirerend en energiek is. Daarbij kan ik nu een goede aansluiting maken op alle verschillende type mensen in een groep.”

  Barbara Griffioen
 • “Voorafgaand aan de opleiding dacht ik dat ‘voor de groep durven staan in combinatie met inhoudelijke kennis voldoende zou zijn om te trainen. Nu weet ik dat dat pas het uitgangspunt is en je als procesbewaker van de dag, de deelnemers en de inhoud, een veel belangrijkere taak hebt, wil het een geslaagde training zijn.”

  Patricia Ferdinandus
 • “Met passie en eigenheid kan je vlammetjes aansteken en vuurtjes aanwakkeren. Dat is wat de begeleiders van MARK Academie bij mij gedaan hebben!”

  Judith Droste
 • “De directe feedback die je tijdens de opleidingsdagen ontvangt werkt heel stimulerend. Door de veilige sfeer is het een hele fijne setting om in te kunnen uitproberen en fouten te mogen maken.”

  Barbara Griffioen
 • “Zo goed om te leren hoe je verschillende mensen kunt bedienen in hun leerstijl, de groep aan te voelen, alert te blijven op iedere deelnemer persoonlijk, variatie in te bouwen en die altijd uitdagende tijdbewaking. Het is topsport en het geeft zoveel energie als je iedereen aangehaakt en enthousiast krijgt.”

  Patricia Ferdinandus