fbpx Skip to content

Coaching

Boek de coach van je leven

Je zoekt een coach, en niet zomaar eentje. Je zit niet lekker in je vel en wilt de kernoorzaken van je disbalans aanpakken, en niet alleen maar symptomen bestrijden. Je staat open voor een holistische benadering op vijf dimensies, omdat je wilt zijn wie je echt bent. MARK Leefstijl & Vitaliteit heeft de coach die jij zoekt.

201002-MARK-Nederland

Landelijk dekkend netwerk

MARK heeft een landelijk dekkend netwerk van meer dan 1.200 Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoaches. Op basis van jouw issues, wensen en voorkeuren zoeken wij de MARK-coach die het best bij jou past. Er moet een ‘klik’ zijn om je optimaal te kunnen begeleiden.

Ieder mens is anders en iedere coach heeft zo haar (of zijn) eigen stijl. Maar wat MARK-coaches gemeen hebben, is de holistische, integrale systeemaanpak. Ze zien jou als geheel en gaan samen met jou op zoek naar de kern, naar alle puzzelstukjes die samen jouw totaalbalans kunnen optimaliseren. Met hulp van MARK boek je letterlijk de coach van je leven.

Waarom een coach van MARK?

Onze totaalaanpak zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Een Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach van MARK coacht, gidst en adviseert niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal. Om uit te kunnen groeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van jezelf zul jij wel zelf aan het roer moeten gaan staan. Dat vraagt om maatwerkbegeleiding van onze kant.

MARK leefstijl en vitaliteit
Balansmodel_RGB

Denk ook preventief

Onze coaches werken samen met jou aan het optimaliseren van je totaalbalans en het aanpakken en omkeren van leefstijl gerelateerde klachten. Maar overweeg ook eens om een MARK-coach preventief in te zetten. Met de juiste begeleiding voorkom je onnodige klachten en blijf je duurzaam inzetbaar en vitaal.

Boek de coach
van je leven

Hoe werkt het?
Wanneer je onderstaand formulier hebt ingevuld en verstuurd neemt een van onze adviseurs contact met je op. In dit kosteloze kennismakingsgesprek stellen we je nog meer vragen om te ontdekken welke coach het best bij jou past.

Op basis van alle verkregen informatie maken wij de match en stellen we de coach aan je voor. Tijdens het gesprek dat je vervolgens met hem of haar hebt, ervaar je of de klik er is, waarna het echte coachtraject kan beginnen. Wij hebben daar verder geen bemoeienis mee.

Preventief investeren in je eigen vitaliteit loont
‘Preventief investeren in een gezonde leefstijl en het optimaliseren van jouw totaalbalans is een cadeautje aan jezelf dat altijd goed uitpakt’

Vreemd genoeg zijn er nog steeds mensen die zich onvoldoende beseffen dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor hun kwaliteit van leven en duurzame inzetbaarheid. Mensen die meer geld uitgeven aan kleding, uitgaan, dure vakanties, dieetvoeding voor hun huisdieren en beter voor hun auto zorgen dan voor zichzelf. Want ja logisch toch dat je die auto periodiek APK laat keuren en op tijd de juiste brandstof tankt?

Wanneer ben jij aan de beurt en geef jij jezelf de hoogste prioriteit? Zorg dat je geen spijt krijgt en later wanneer je je gezondheid of je baan verliest zegt: had ik mezelf maar serieuzer genomen…

Dé hamvraag is: vind jij jezelf voldoende de moeite waard om in te investeren? Als het antwoord ‘ja’ is, boek dan nu de coach van je leven om samen met jou te werken aan de beste versie van jezelf. Jij bent zélf het belangrijkste kapitaal. Investeer daarom nu in jouw vitale toekomst en vraag ook jouw leidinggevende/werkgever eens naar de financieringsmogelijkheden vanuit beschikbare opleidingsbudgetten en persoonlijke ontwikkelbudgetten.

Speciaal voor jou hebben we drie coacharrangementen samengesteld:

Individuele Leefstijlcoaching, arrangement A: Leefstijl op recept. 6,5 uur, € 900,-Telefonische kennismaking met coach
(15 min): gratis

Intakegesprek (1 uur)

Leefstijl- & Voedingsanalyse (1,5 uur)

Nulmeting en 4 tussentijdse lichaamsmetingen

4 uur individuele coaching

Individuele Leefstijl- & Vitaliteitscoaching, arrangement B: 9 uur, € 1.250,-Telefonische kennismaking met coach (15 min): gratis

Uitgebreide intake en integrale Vitaliteitscheck (1,5 uur)

Leefstijl- & Voedingsanalyse (1,5 uur)

Nulmeting en 4 tussentijdse lichaamsmetingen

4 coachsessies à 1,5 uur (6 uur coaching)

Individuele Leefstijl & Vitaliteitscoaching, arrangement C: 12 uur, € 1.650,-Telefonische kennismaking met coach (15 min): gratis

Uitgebreide intake en integrale Vitaliteitscheck (1,5 uur)

Leefstijl- & Voedingsanalyse (1,5 uur)

Nulmeting en 6 tussentijdse lichaamsmetingen

6 coachsessies à 1,5 uur (9 uur coaching)

De MARK-coach op een rij

Holistische benadering
Maatwerk
Focus op je eigen regie
Praktische aanpak
Duurzame resultaten
De coach van je leven