fbpx
Geeke Barneveld gestart bij MARK Leefstijl & Vitaliteit

Examenbureau verder versterkt

Geeke is onze nieuwe collega op het Examenbureau: we zijn blij met haar komst en stellen haar graag aan jullie voor.

Mijn eerste spannende week bij het Examenbureau van MARK Leefstijl & Vitaliteit zit er inmiddels op en als ik hierop terugblik kan ik alleen maar lovende woorden spreken. De hartelijke ontvangst en de fijne collega’s binnen MARK: wat meer kan ik mij wensen! Maar jullie zijn natuurlijk geïnteresseerd in wie ik ben.

Brede achtergrond
Ik ben 30 lentes jong, getrouwd en moeder van een prachtige dochter van 5. Volleybal is mijn grote passie sinds ik 8 jaar was, maar na mijn zwangerschap staat het op een lager pitje en doe ik mee met het bitterballen team.

Qua opleiding heb ik Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs genoten en een paar jaar geleden heb ik een MBA erbij gehaald. Daarbij ben ik zeer geïnteresseerd in talen en andere culturen en kan echt mijn ei kwijt bij mijn Caribische man die Engels geeft op het ROC.

Om mij in een paar woorden te omschrijven ben ik: rustig, zorgzaam, kan ik goed luisteren, een dromer met een sterke mening die vindt dat (droge) grapjes moeten kunnen. Ik kijk uit naar de contacten met onze (aankomende) studenten.

Over de auteur

Mark leefstijl en vitaliteit
Geeke Barneveld
Geeke is werkzaam op het Examenbureau waar ze onder andere verantwoordelijk is voor het vaststellen en naleven van de algemene examenbepalingen, de planning, organisatie en afname van examens en het verstrekken van diploma's en bewijs van deelnames.