fbpx Skip to content
MARK In Bedrijf pakt mentale pijnpunten aan

Geef aandacht aan mentale aspect in een vitale organisatie

Blijvende gedrags- en cultuurveranderingen in een vitale organisatie zijn mogelijk. Pak deze problematiek samen met MARK In Bedrijf aan; op individueel, team- en organisatieniveau.

Bij integraal leefstijl- en vitaliteitsmanagement hangen de eigen regie, de mentale-, sociaal-emotionele- en fysieke dimensie en missie en identiteit nauw samen en beïnvloeden ze elkaar. Voor een vitale organisatie zorgt MARK In Bedrijf op zowel individueel, team- als organisatieniveau voor blijvende gedrags- en cultuurverandering en besteedt zij, naast de andere dimensies, ook aandacht aan het mentale aspect.

Mentale dimensie
Alles wat niet fysiek is, maar met de psyche te maken heeft, is mentaal. Dat klinkt misschien zweverig, maar dat is het allerminst. Juist de manier waarop medewerkers denken, hoe ze tegen zaken aankijken en wat ze daarbij voelen, kan integraal leefstijl- en vitaliteitsmanagement binnen organisaties maken óf breken.

De vitale organisatie
De experts van MARK In Bedrijf werken samen met jouw medewerkers aan het mentale aspect. We kijken welke gedachten medewerkers hebben over de organisatie en over zichzelf, maar ook wat de visie van de organisatie is en of die past bij de visie van de medewerkers en hoe medewerkers intellectueel en creatief worden uitgedaagd. Voor een duurzaam vitale organisatie is het belangrijk om stil te staan bij ondersteunende en belemmerende gedachtes en overtuigingen. We vergroten hiermee het draagvlak binnen teams en de organisatie en zorgen dat het stellen van haalbare doelen eenvoudiger wordt.

Aanpak over vijf dimensies
Alleen werken aan het mentale aspect is verleidelijk maar deze dimensie kan niet los gezien worden van de overige vier dimensies. MARK In Bedrijf maakt pijnpunten op het mentale vlak binnen teams en organisaties in no-time inzichtelijk en laat zien hoe je deze kunt transformeren naar duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen. Alleen door op vijf dimensies aan vitaliteit te werken behalen we duurzame diepgaande resultaten. Onze aanpak is zo ingericht dat iedereen in het team de inzichten direct kan toepassen in de praktijk.

Over de auteur

markbeeldmerk
MARK Leefstijl & Vitaliteit