fbpx Skip to content
Nicole van het Bolscher: Zakenvrouw van het jaar?

Geestelijke gezondheid rode draad bij twee Flevolandse zakenvrouwen

Onze directeur/oprichter Nicole van het Bolscher is genomineerd voor 'Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2024'. De verkiezing wordt sinds 2012 gehouden door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Dat doet het netwerk om het vrouwelijk ondernemerschap in de provincie onder de aandacht te brengen. Kijk hier de aflevering met o.a. Nicole terug, uitgezonden op 21 mei 2024 […]

Acht vrouwelijke Flevolandse ondernemers maken kans op de titel Zakenvrouw van het jaar. De verkiezing wordt sinds 2012 gehouden door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Dat doet het netwerk om het vrouwelijk ondernemerschap in de provincie onder de aandacht te brengen.

Vrijdag 31 mei is de verkiezingsavond. 

Nicole en Sanne waren dinsdagochtend te gast in het ochtendprogramma. Nicole van het Bolscher is directeur/oprichter van MARK Academy voor Leefstijl & Vitaliteit en Sanne Kooiman van Studio Frameworks en Stichting Scherp.

Het toeval wil dat beide dames iets doen om de geestelijke gezondheid te verbeteren.

Nicole en Sanne waren de laatste twee genomineerden die langskwamen in deze serie op Omroep Flevoland om hun ondernemersverhaal te vertellen.

Over de auteur

markbeeldmerk
MARK Leefstijl & Vitaliteit