fbpxSkip to content

Nieuwe aanwinst voor MARK

Jolanda Mailly zal per januari 2022 het hechte team van MARK Leefstijl & Vitaliteit komen versterken. Ze is onze nieuwe Medewerker Service Center.

Wil jij jezelf even voorstellen Jolanda?

“Kernwoorden zoals vertrouwen, transparantie, verbinding en kennis zijn voor mij als persoon erg belangrijk. Zowel privé als op de werkvloer. Daarnaast ben ik creatief in denken en doen, teken, schilder en lees ik graag (doe ik echter te weinig) en heb ik vijf prachtige en eigenzinnige kinderen mogen krijgen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik het vertrouwen heb gekregen van Nicole en haar collega’s en dat ik MARK mag komen versterken.

Uiteraard heb ik nog vele andere interesses en achtergronden. Voel je vrij, mogen wij elkaar ontmoeten, om ernaar te vragen (kruidenthee of een latte graag).”

Waarom wil je specifiek bij MARK werken?

“De missie en de visie waar Nicole en haar team voor staan kan ik alleen maar onderstrepen. Ik ben er van overtuigd dat ieder mens, vroeg of laat, op een T-splitsing aankomt. Een splitsing waarbij je na mag gaan denken welke richting je op wilt, kan en mag gaan. Heel veel mensen weten wat ze willen, wat goed voor hen is. En misschien zijn er wel net zoveel mensen die hier ondersteuning bij vragen. Het is hard nodig dat MARK Leefstijl & Vitaliteitscoaches voorziet van gedegen kennis en competenties, met het hart op de juiste plek, om mensen te helpen de juiste afslag te nemen.

Juist in deze tijden; veel systeemfouten worden blootgelegd waardoor er wat van ons bewustzijn wordt gevraagd. Persoonlijk noem ik het liever ‘Bewust Zijn’. Ik geloof in holistisch en systemisch werken, waarbij de eigen regie overeind blijft staan.”

Wat is je eigen achtergrond in het veld?

“Een aantal jaren geleden heb ik mij hier verder in mogen verdiepen door een kinder- & jongeren coachopleiding te volgen vanuit een holistische visie. Hoe mooi is het als juist kinderen al vroeg kunnen leren hoe zij hun eigen pad mogen gaan bewandelen. Daarbij was het voor mijzelf ook een stuk persoonlijke ontwikkeling.”

Wat breng je mee?

“Wat ik hoop te mogen toevoegen aan het team is mijn enthousiasme, kennis, oog voor de studenten en trainers en de nodige humor. Want uiteraard zit ik niet de gehele dag op een meditatiekussen, maar houd ik zeker van droge, flauwe humor en woordgrappen, zoals in Toren C en Zaai.”

Over de auteur

markbeeldmerk
MARK Leefstijl & Vitaliteit