fbpx Skip to content

MARK Incompany

Onze experts

De vitaliteitsexperts van MARK

MARK beschikt als enige organisatie in Nederland over een eigen landelijk dekkend netwerk van meer dan 1.200 leefstijl- en vitaliteitsexperts, adviseurs, trainers en coaches. De experts committeren zich met veel plezier aan het realiseren van vitale organisaties.

Voor elke opdracht formeren wij het best denkbare team. Iedere expert heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en competenties en die moeten matchen met het doel van de opdrachtgever.

Familiecultuur, gericht op resultaat
De cultuur bij MARK laat zich het beste omschrijven als een familiecultuur. We hechten aan een vriendelijke werkomgeving. Onze mensen hebben veel met elkaar gemeen: ze zijn loyaal, houden van traditie en de betrokkenheid is groot. Bij MARK ligt de nadruk op de langetermijnvoordelen van human resource-ontwikkeling.

Onze experts hechten grote waarde aan teamwerk, participatie en consensus. Ze bouwen met liefde aan vitale organisaties. En dat kunnen ze als geen ander. Iedere expert van MARK weet dat duurzame resultaten alleen worden behaald door leefstijl en gezondheid integraal te benaderen.