fbpx Skip to content

MARK Incompany

Onze interventies

Vitaliteitsprogramma’s van MARK Leefstijl & Vitaliteit

MARK heeft vijf effectieve interventies ontwikkeld om organisaties te versterken en te faciliteren bij de implementatie, realisatie en borging van integraal vitaliteitsmanagement. De kracht zit hem in de eenvoud. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat deze maximaal worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Maatwerk is bij MARK het sleutelwoord.

Mark leefstijl en vitaliteit
Masterclass Integraal Vitaliteitsmanagement

Tijdens de Masterclass Integraal Vitaliteitsmanagement maken de deelnemers hun eigen totaalbalans op en gaan met een concreet actiepunt naar huis om hun eigen totaalbalans te optimaliseren. Daarnaast werken ze samen een interessante casus uit en maken ze een concreet plan van aanpak voor de implementatie van vitaliteitsmanagement binnen hun eigen organisatie.

Lees meer >

Vitaliteitscheck in 1 dag

Zoek je een zeer doeltreffende manier om het thema ‘vitaliteit’ op een plezierige manier te introduceren bij grote groepen medewerkers? De training Vitaliteitscheck in 1 dag is de ideale kick-off van de implementatie van vitaliteitsbeleid in de organisatie.

Lees meer >

MARK leefstijl en vitaliteit
201002-Balansmodel_2
Quickscan Organisatie in Balans™

De Quickscan Organisatie in Balans™ maakt in no-time de pijnpunten binnen een team of organisatie inzichtelijk. Op basis van de inzichten komen we met elkaar tot duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen.

Lees meer >

Individuele Leefstijl- en Vitaliteitscoaching

Mensen die lekker in hun vel zitten zijn productiever, gelukkiger en minder vaak ziek. Individuele vitaliteitscoaching helpt medewerkers dagelijkse gezonde leefgewoontes te ontwikkelen en de eigen vitaliteit te optimaliseren.

Lees meer >

MARK leefstijl en vitaliteit
Mark leefstijl en vitaliteit
Vitaliteitsprogramma Vit@al!

Motiveer je medewerkers om groepsgewijs aan een gezonde leefstijl en optimale totaalbalans te werken. Zo krijgen ze meer energie en minder stressklachten. Het vitaliteitsprogramma Vit@al! is een win-winsituatie voor werkgever en werknemer.

Lees meer >