fbpx Skip to content

Incompany

Onze interventies

Individuele Leefstijl- & Vitaliteitscoaching op maat.

Wanneer medewerkers lekker in hun vel zitten zijn ze productiever en minder vaak ziek. Individuele Leefstijl- en Vitaliteitscoaching helpt medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om aan een gezonde leefstijl en optimale balans te werken. Dat zorgt voor meer energie en minder stressklachten.

Inhoud

Samen met de medewerker zoeken we naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat hij of zij zich weer vitaal gaat voelen en eigen regie gaat voeren over zijn inzetbaarheid. We starten met een integrale vitaliteitscheck. Aan de hand daarvan bepaalt de medewerker een aantal specifieke doelstellingen. We werken tijdens de coachsessies bijvoorbeeld aan:

  • effectief omgaan met stress en werkdruk;
  • voedings- en beweeggewoontes die de meeste energie opleveren en leiden tot een gezond gewicht;
  • inzicht in de eigen gedachten en overtuigingen die van invloed zijn op het gedrag;
  • de oorzaken en gevolgen van disbalans.
MARK leefstijl en vitaliteit

Voor wie?

We werken met medewerkers en leidinggevenden die vanuit preventief oogpunt aan hun eigen vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en optimale totaalbalans willen werken. Maar ook met medewerkers die al klachten hebben, disbalans ervaren of uitgevallen zijn met leefstijl- en/of stress gerelateerde klachten. Hierbij is intrinsieke motivatie erg belangrijk.

Locatie

De coaching vindt in company plaats of in een externe neutrale ruimte, in overleg met de medewerker die wij coachen. Voor een externe locatie