fbpx Skip to content

Incompany

Onze interventies

Vitaliteitscheck in 1 dag

Deze eendaagse training is een zeer doeltreffende manier om het thema vitaliteit op een plezierige en laagdrempelige manier te introduceren bij grote groepen medewerkers. Werkgevers zetten deze inspirerende ervaringsgerichte training in als kick-off bij de implementatie van vitaliteitsbeleid in hun organisatie.

Inhoud & Programma

De Vitaliteitscheck in 1 dag is een training waarmee medewerkers hun eigen totaalbalans opmaken. Het wordt duidelijk hoe ze ervoor staan, wat ervoor nodig is om optimaal vitaal te worden (en te blijven) en wat ze er zelf aan kunnen doen. We maken medewerkers bewust van alle aspecten in het leven die hun vitaliteit bepalen en laten zien hoe ze elkaar onderling beïnvloeden.

Vanuit bewustzijn en inzicht gaan medewerkers meteen concreet aan de slag. We reiken handvatten aan en inspireren door middel van interactieve oefeningen om (vervolg)stappen te zetten die tot een betere balans en meer energie leiden in hun werk en hun leven. De medewerkers staan vanaf dat moment zelf aan het roer.

Sleutelwoorden zijn: bewustwording, zelfinzicht, eigen regie, intrinsieke motivatie, vitaliteitsdoelen en aan de slag (vanuit een concreet plan van aanpak).

Voor wie?

Alle medewerkers van een organisatie. Vooraf vullen de deelnemers individueel de integrale vitaliteitscheck in, zodat we tijdens de training direct aan de slag kunnen. We werken in kleine groepen van tien tot vijftien deelnemers om interactie en persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

MARK leefstijl en vitaliteit