fbpx Skip to content
MARK sinds 10 december gehuisvest op de Eskimolaan 9 in Dronten

MARK is verhuisd

2020 was (en is nog steeds) een gek jaar. Eentje om nooit meer te vergeten. Werkelijk in alle opzichten.

Zakelijk gezien doen we het goed. We hebben het afgelopen jaar 17 volle opleidingsgroepen van onze Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach mogen begeleiden. We zijn bezig geweest met een groot rebrandingstraject met een nieuwe website tot gevolg. We hebben nieuwe collega’s in ons midden en nieuwe opleidingslocaties toegevoegd. Ik ben ontzettend blij dat we dit voor elkaar hebben kunnen boksen in dit C-jaar.

En toen kwam de klap op de vuurpijl: we gaan ook ‘nog even’ verhuizen. We hebben met zijn allen ontzettend hard gewerkt om dit binnen één maand voor elkaar te krijgen – en we zijn ook nog wel eventjes bezig met uitpakken – maar vanaf vandaag, donderdag 10 december, zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand. Een MARK-ante kantoorvilla, op een droomlocatie. Midden in het groen, een bos in de achtertuin voor de nodige lunchwandelingen, verstilling en inspiratie. Absoluut MARK-waardig. We vinden het leuk als je een keertje komt kijken. De koffie van verse boontjes (!!!) staat klaar.

 

Over de auteur

6274bfc5-5d37-464a-8716-e53a78b7f941
Nicole Van het Bolscher
Nicole is directeur en oprichter van MARK Leefstijl & Vitaliteit. Ze was de eerste Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach van Nederland. Met haar holistische benadering en unieke 5D-model heeft Nicole een trend gezet die steeds meer navolging krijgt.