fbpx Skip to content

Wie is MARK?

Wij zijn MARK Leefstijl & Vitaliteit

en wij willen Nederland gezonder, vitaler en toekomstbestendig maken. Wij gunnen ieder mens zijn eigen integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Daarom leiden we zoveel mogelijk MARK-coaches en -trainers op. Tijdens onze gecertificeerde hooggewaardeerde beroepsopleidingen ervaar je hoezeer mentale fitheid en veerkracht (IQ), sociaal-emotionele balans (EQ), zingeving en identiteit (SQ), fysieke balans en gezonde dagelijkse leefgewoontes (FQ) én eigen regie met elkaar verweven zijn.

We onderwijzen je in ons unieke 5D-model, zodat je bedrijven en individuen straks kunt helpen om gezonder, gelukkiger, productiever en duurzaam vitaal te worden. Daar wordt heel Nederland blij van.

MARK is ontleend aan het woord ‘landmark’, een baken dat van grote afstand herkenbaar is.

Visie
Ieder mens stuit op blokkades in zijn leven. Mentaal, fysiek of anderszins. Leefstijl- en vitaliteitsprofessionals die een opleiding bij MARK hebben gevolgd, helpen deze blokkades op te heffen en te voorkomen. Wanneer mensen in staat zijn hun totaalbalans te optimaliseren en goed voor zichzelf te zorgen, worden ze niet alleen gezonder en vitaler, maar ook energieker, blijer en productiever.

Life-changing
Het is bevrijdend om optimaal vitaal te leven en in balans met anderen samen te werken. We gunnen iedereen de ruimte om te doen wat ze het liefst doen en zo een betekenisvolle bijdrage te leveren aan onze samenleving. We dromen ervan dat elk bedrijf zijn medewerkers dit geluk gunt. Dat zou in één klap heel veel levens ingrijpend veranderen.

Ontwikkeling
Wij dagen mensen uit om zich bij MARK te ontwikkelen tot gecertificeerde Leefstijl- & Vitaliteitscoach of -trainer, waarna ze anderen zullen stimuleren om tot de beste versie van zichzelf uit te groeien. Hoewel we marktleider zijn en al veel hebben bereikt, is onze reis nog maar net begonnen. Ons vakgebied is nog lang niet uitgekristalliseerd. Ontwikkeling duurt een leven lang.

Trendsettend

  • We ontwikkelden de eerste beroepsopleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach van Nederland.
  • We lieten zien dat preventie de samenleving meer oplevert dan het voorschrijven van pillen en het bestrijden van symptomen.
  • Onze holistische systeemaanpak is de nieuwe norm in ons vakgebied.
  • Ons 5D-model krijgt steeds meer navolging.
  • De toekomst heeft ons dringend nodig.
  • Het gedachtengoed van MARK gaat altijd verder.

MARK’s manifest

Op enig moment gaan dingen niet zoals ze gingen. Alsof energie ophoudt te stromen.

Op enig moment ontdek je dat er meer in het leven zit, omdat je voelt dat er meer in jouw leven zit.

Op enig moment merk je dat er verschillende dimensies om aandacht vragen, aangezien de kern van ons wezen dieper ligt dan de symptomen die je accepteert of bestrijdt.

Op enig moment snap je dat ‘ziekte’ geen verdienmodel mag zijn.

Soms komt dit besef als je 25 bent, of 40, en misschien nog wel later.

Wanneer je je ervan bewust wordt, sta je voor de keuze:

  • Wil ik de zoektocht naar mijn ware zelf beginnen om er anderen bij te begeleiden?
  • Wil ik vitaler en gezonder worden en mensen coachen of trainen?

Wat je antwoord ook zal zijn, wees wie je écht bent.

Hoger kan je doel niet zijn.