fbpx Skip to content

Accreditaties

Kwaliteit is de basis van alles wat MARK Leefstijl & Vitaliteit doet. MARK staat voor de beste trainers, de fijnste locaties, de prettigste service en de meest complete coachopleiding van Nederland.

Onze academie heeft verschillende erkenningen, die onze kwaliteit onderschrijven. De registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach is vanaf de allereerste leergang Post-HBO geaccrediteerd en alle leergangen zijn geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Afgestudeerde coaches en trainers sluiten zich aan bij verschillende beroepsverenigingen zoals de BLCN, de NOBTRA en de NOBCO (persoonlijke accreditatie-route). 

MARK in Bedrijf
De interventies die MARK Leefstijl & Vitaliteit heeft ontwikkeld om bedrijven duurzaam vitaal te maken, zijn opgenomen in het aanbod van verschillende verzekeraars, arbodiensten en digitale vitaliteitsplatformen. MARK werkt onder andere samen met:

  • PoortwachterDirect
  • Zilveren Kruis Achmea (Present Service!)
  • croonwolter&dros | TBI
  • Koninklijke Metaalunie

Permanente Educatie (PE)
De opleidingen, trainingen en bijscholingen van MARK zijn door verschillende kwaliteitsregisters geaccrediteerd voor het behalen van PE-punten.

logo_0002_hbo
Schermafdruk-2018-09-06-13.26.04-e1536313472876
Cedeo-Erkenning-logo
rechts_0006_blcn
NOBTRA-erkende-opleiding-300x201