fbpxSkip to content

Accreditaties

Kwaliteit is de basis van alles wat MARK Leefstijl & Vitaliteit doet. MARK staat voor de beste trainers, de fijnste locaties, de prettigste service en de meest complete coachopleiding van Nederland.

Onze academie heeft verschillende erkenningen, die onze kwaliteit onderschrijven. De registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach is vanaf de allereerste leergang Post-HBO geaccrediteerd en alle leergangen zijn geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Afgestudeerde coaches en trainers sluiten zich aan bij verschillende beroepsverengingen zoals de NOBCO, de BLCN en de NOBTRA. Onze coachopleiding is ook geaccrediteerd door ADAP en KNGF.

MARK in Bedrijf
De interventies die MARK Leefstijl & Vitaliteit heeft ontwikkeld om bedrijven duurzaam vitaal te maken, zijn opgenomen in het aanbod van verschillende verzekeraars, arbodiensten en digitale vitaliteitsplatformen. MARK werkt onder andere samen met:

  • PoortwachterDirect
  • Zilveren Kruis Achmea
  • Fitmo

Permanente Educatie (PE)
De opleidingen van MARK Academie zijn door verschillende kwaliteitsregisters geaccrediteerd voor het behalen van PE-punten.

logo_0002_hbo
rechts_0006_blcn
Cedeo-Erkenning-logo
NOBTRA-erkende-opleiding-300x201
Schermafdruk-2018-09-06-13.26.04-e1536313472876
logo-fitmo