Het team

Maak kennis met MARK

Directeur en oprichterNicole is directeur en oprichter van MARK Leefstijl

Nicole van het Bolscher

Directeur en oprichter

Nicole is directeur en oprichter van MARK Leefstijl & Vitaliteit. Als visionair gelooft zij in vitaal leiderschap. Haar hart gaat sneller kloppen van amplitie: het versterken van medewerkers, teams, leidinggevenden en organisaties. Mensen in hun kracht zetten. In balans brengen en (terug) in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Hen inspireren om 100% zichzelf te zijn en vanuit hun unieke talenten, hun hart en drijfveren bij te gaan dragen aan de organisatiedoelen.
Operations ManagerIsolde is al enige tijd werkzaam bij MARK Leefstijl

Isolde Roodselaar

Operations Manager

Isolde is al enige tijd werkzaam bij MARK Leefstijl & Vitaliteit. Ze is de spin in het web en zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Werken bij MARK is voor haar meer dan een baan, omdat ze hiermee een bijdrage kan leveren aan een wereld waar iedereen vitaal is en zijn/haar eigen levensgeluk creëert. Voor haar zit haar geluk naast een fijne job voor een groot deel in haar gezin en in lekker buiten zijn.
Medewerker Service CenterSinds januari 2019 is Natasja werkzaam bij MARK Leefstijl

Natasja Kalsbeek

Medewerker Service Center

Sinds januari 2019 is Natasja werkzaam bij MARK Leefstijl & Vitaliteit. De ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel van studenten als van de MARK-medewerkers in het veld en op kantoor, spreekt Natasja erg aan. Naast haar dagelijkse werkzaamheden begeleidt zij met veel plezier de studenten tijdens hun opleiding. Als zij slagen, is het voor Natasja ook geslaagd.
Medewerker ExamenbureauNa haar opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs heeft Geeke een MBA gehaald. Zij is dol op administratie (ja, echt!) en het verbinden van mensen. Naast een grote interesse in een gezonde leefstijl is zij zeer geïnteresseerd in andere talen en culturen, waaronder De Caraïben waar haar man vandaan komt. Het volleyballen staat sinds de geboorte van haar dochter op een laag pitje, maar is ze vast van plan dit ooit weer fanatiek op te pakken.

Geeke Barneveld

Medewerker Examenbureau

Na haar opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs heeft Geeke een MBA gehaald. Zij is dol op administratie (ja, echt!) en het verbinden van mensen. Naast een grote interesse in een gezonde leefstijl is zij zeer geïnteresseerd in andere talen en culturen, waaronder De Caraïben waar haar man vandaan komt. Het volleyballen staat sinds de geboorte van haar dochter op een laag pitje, maar is ze vast van plan dit ooit weer fanatiek op te pakken.
Medewerker ExamenbureauTess versterkt sinds kort de gelederen bij
MARK. Ze is getrouwd en heeft sinds begin 2020 een dochter. In haar werk toont ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel dat verder gaat dan strikt haar 'eigen' taken. Leefstijl en vitaliteit zitten in haar DNA. Als ze vrij is, kookt ze dan ook graag gezonde maaltijden of gaat ze een stuk wandelen met haar gezin. Dat werk en privé met elkaar in balans zijn, vindt zij erg belangrijk.

Tess Schneider

Medewerker Examenbureau

Tess versterkt sinds kort de gelederen bij MARK. Ze is getrouwd en heeft sinds begin 2020 een dochter. In haar werk toont ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel dat verder gaat dan strikt haar ‘eigen’ taken. Leefstijl en vitaliteit zitten in haar DNA. Als ze vrij is, kookt ze dan ook graag gezonde maaltijden of gaat ze een stuk wandelen met haar gezin. Dat werk en privé met elkaar in balans zijn, vindt zij erg belangrijk.