fbpx

Het team

Maak kennis met MARK

Directeur en oprichterNicole is directeur en oprichter van MARK Leefstijl & Vitaliteit. Als visionair gelooft zij in vitaal leiderschap. Haar hart gaat sneller kloppen van amplitie: het versterken van medewerkers, teams, leidinggevenden en organisaties. Mensen in hun kracht zetten. In balans brengen en (terug) in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Hen inspireren om 100% zichzelf te zijn en vanuit hun unieke talenten, hun hart en drijfveren bij te gaan dragen aan de organisatiedoelen.

Nicole van het Bolscher

Directeur en oprichter

Nicole is directeur en oprichter van MARK Leefstijl & Vitaliteit. Als visionair gelooft zij in vitaal leiderschap. Haar hart gaat sneller kloppen van amplitie: het versterken van medewerkers, teams, leidinggevenden en organisaties. Mensen in hun kracht zetten. In balans brengen en (terug) in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Hen inspireren om 100% zichzelf te zijn en vanuit hun unieke talenten, hun hart en drijfveren bij te gaan dragen aan de organisatiedoelen.
Coördinator examenbureauSinds januari 2019 is Natasja werkzaam bij MARK Leefstijl & Vitaliteit. De ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel van studenten als van de MARK-medewerkers in het veld en op kantoor, spreekt Natasja erg aan. Naast haar dagelijkse werkzaamheden begeleidt zij met veel plezier de studenten tijdens hun opleiding. Als zij slagen, is het voor Natasja ook geslaagd.

Natasja Kalsbeek

Coördinator examenbureau

Sinds januari 2019 is Natasja werkzaam bij MARK Leefstijl & Vitaliteit. De ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel van studenten als van de MARK-medewerkers in het veld en op kantoor, spreekt Natasja erg aan. Naast haar dagelijkse werkzaamheden begeleidt zij met veel plezier de studenten tijdens hun opleiding. Als zij slagen, is het voor Natasja ook geslaagd.
Medewerker Service CenterNa haar opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs heeft Geeke een MBA gehaald. Zij is dol op administratie (ja, echt!) en het verbinden van mensen. Naast een grote interesse in een gezonde leefstijl is zij zeer geïnteresseerd in andere talen en culturen, waaronder De Caraïben waar haar man vandaan komt. Het volleyballen staat sinds de geboorte van haar dochter op een laag pitje, maar is ze vast van plan dit ooit weer fanatiek op te pakken.

Geeke Barneveld

Medewerker
Service Center

Na haar opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs heeft Geeke een MBA gehaald. Zij is dol op administratie (ja, echt!) en het verbinden van mensen. Naast een grote interesse in een gezonde leefstijl is zij zeer geïnteresseerd in andere talen en culturen, waaronder De Caraïben waar haar man vandaan komt. Het volleyballen staat sinds de geboorte van haar dochter op een laag pitje, maar is ze vast van plan dit ooit weer fanatiek op te pakken.
Medewerker Service CenterHet belangrijkste in Sandra’s werk is persoonlijk contact. Voor haar zijn studenten en trainers geen nummers, maar unieke mensen met elk hun eigen, interessante verhalen. Dienstverlenend werken zit diep in haar genen. In haar vrije tijd werkt ze in haar moestuin of wandelt ze in de mooie Veluwse bossen.

Sandra Olthuis

Medewerker
Service Center

Het belangrijkste in Sandra’s werk is persoonlijk contact. Voor haar zijn studenten en trainers geen nummers, maar unieke mensen met elk hun eigen, interessante verhalen. Dienstverlenend werken zit diep in haar genen. In haar vrije tijd werkt ze in haar moestuin of wandelt ze in de mooie Veluwse bossen.
Medewerker Service Center / Locatie OmmenNa jaren in de 24-uurs zorg gewerkt te hebben, doet Janneke nu iets waar ze zelf blij van wordt. Ze ontdekte dat er zoveel meer te leren en ontdekken is buiten de reguliere zorg en de standaard medische kennis. Het mooiste in haar werk? Dagelijks de studenten zien opbloeien en met nieuwe inzichten voldaan de deur uit zien lopen. Voor de nodige beweging wandelt ze met haar hond in het bos en doet ze aan yoga.

Janneke Bruins

Medewerker Service Center / Locatie Ommen

Na jaren in de 24-uurs zorg gewerkt te hebben, doet Janneke nu iets waar ze zelf blij van wordt. Ze ontdekte dat er zoveel meer te leren en ontdekken is buiten de reguliere zorg en de standaard medische kennis. Het mooiste in haar werk? Dagelijks de studenten zien opbloeien en met nieuwe inzichten voldaan de deur uit zien lopen. Voor de nodige beweging wandelt ze met haar hond in het bos en doet ze aan yoga.