fbpx Skip to content

Masterclass ‘Van pillen naar preventie’

Maak kennis met onze visie achter onze opleidingen en trainingen

Hoe sta jij in het leven en in je werk? Ben je in balans, energiek & vitaal? Of denk je dat het anders of beter kan? Misschien zie je je collega’s of mensen in je omgeving ook met deze thema’s struggelen. De gratis avondvullende online Masterclass ‘Van pillen naar preventie’ van visionair & inspirator Nicole van het Bolscher, geeft je interessante nieuwe inzichten en laat je zien wat de mogelijkheden zijn voor jou om hier een actieve betekenisvolle bijdrage in te gaan leveren.

MARK is marktleider

In de afgelopen 15 jaar hebben Nicole en haar collega’s al ruim 1200 integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoaches en -trainers klaargestoomd om samen Nederland vitaal, gezond en veerkrachtig te maken. MARK is met deze aantallen met afstand dé marktleider binnen deze branche. In november 2021 vierde MARK de start van de 100e leergang. In de online Masterclass ‘Van pillen naar preventie’ legt Nicole van het Bolscher je hoogstpersoonlijk uit, wat jij zelf daarin kunt betekenen.

Mark leefstijl en vitaliteit

Overweeg jij om het roer helemaal om te gooien? Om niet meer te werken vanuit ‘ziekte of verzuim’, maar preventief te bouwen aan een gezonde balans? Je komt er achter in mijn Masterclass!

Nicole van het Bolscher

Directeur/Oprichter MARK Leefstijl & Vitaliteit

Iets voor jou? Schrijf je in voor de gratis Masterclass!

In 3 uur leer je:

​wat integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoaching precies is
wat het verschil is tussen leefstijl en vitaliteit
aan de hand van een praktijkcasus hoe de MARK-coaches te werk gaan
wat een MARK-coach zo uniek maakt ten opzichte van een ‘gewone’ leefstijlcoach
waarom hoogleraren en opinieleiders onze afgestudeerden ‘de zorgvernieuwers van de toekomst’ noemen
uit welke 3 leerlijnen onze opleiding is opgebouwd en waarom het zo belangrijk is om zelf ook ‘door de wasstraat’ te gaan
wat de belangrijkste ontwikkelingen en kansen in de markt zijn
wat je kunt verwachten wanneer je bij ons komt studeren en of dit aansluit op jouw leerstijl.

Wil jij onderdeel gaan uitmaken van ons landelijk dekkende vitaliteitsleger en een betekenisvolle bijdrage gaan leveren aan de leefstijl en vitaliteit van mensen om je heen?

Volg je hart en ga samen met MARK op een intensieve ontwikkelreis.

Mark leefstijl en vitaliteit

Wie is Nicole van het Bolscher?

Bijna tweeëntwintig jaar geleden stond Nicole van het Bolscher aan de wieg van het beroep van integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Zij wist toen al dat dit hét beroep van de toekomst zou gaan worden en startte in 2007 met de ontwikkeling van de allereerste Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach vanuit MARK Leefstijl & Vitaliteit. Door de komst van de Corona pandemie is inmiddels heel de wereld doordrongen van de noodzaak van een gezonde leefstijl en mentale veerkracht.

De Masterclass is bedoeld voor mensen die de leefstijl, vitaliteit en levenskwaliteit van zichzelf en anderen blijvend willen verbeteren. Als mens, als Leefstijl- & Vitaliteitscoach of als trainer. De Masterclass is daarnaast heel nuttig voor HR-professionals en casemanagers die zowel curatief alsook preventief de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in een organisatie willen vergroten.

met vitale groet,

Nicole van het Bolscher

Directeur/Oprichter MARK Leefstijl & Vitaliteit