fbpx

Van pillen naar preventie

Gratis Masterclass

Deze Masterclass wordt verzorgd door Nicole van het Bolscher, directeur en oprichter van MARK Leefstijl & Vitaliteit.

Worstel jij (of iemand in je omgeving) met je balans, energie en vitaliteit en wil je daar iets aan doen? De gratis avondvullende online Masterclass ‘Van pillen naar preventie’ van visionair & inspirator Nicole van het Bolscher, geeft je interessante nieuwe inzichten en laat je zien wat de mogelijkheden zijn voor jou om hier een actieve betekenisvolle bijdrage in te gaan leveren. Voor jezelf, maar ook voor collega’s of mensen in je omgeving. 

Voor wie is de Masterclass bedoeld?

De Masterclass is bedoeld voor mensen die de leefstijl, vitaliteit en levenskwaliteit van zichzelf en anderen blijvend willen verbeteren. Als mens, of als Leefstijl- & Vitaliteitscoach of trainer. De Masterclass is daarnaast heel nuttig voor HR-professionals en casemanagers die zowel curatief alsook preventief de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in een organisatie willen vergroten.

Iets voor jou? Schrijf je in voor de gratis Masterclass!

In 3 uur leer je:

​wat integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoaching precies is
wat het verschil is tussen leefstijl en vitaliteit
aan de hand van een praktijkcasus hoe de MARK-coaches te werk gaan
wat een MARK-coach zo uniek maakt ten opzichte van een ‘gewone’ leefstijlcoach
waarom hoogleraren en opinieleiders onze afgestudeerden ‘de zorgvernieuwers van de toekomst’ noemen
uit welke 3 leerlijnen onze opleiding is opgebouwd en waarom het zo belangrijk is om zelf ook ‘door de wasstraat’ te gaan
wat de belangrijkste ontwikkelingen en kansen in de markt zijn
wat je kunt verwachten wanneer je bij ons komt studeren en of dit aansluit op jouw leerstijl.

Wil jij onderdeel gaan uitmaken van ons landelijk dekkende vitaliteitsleger en een betekenisvolle bijdrage gaan leveren aan de leefstijl en vitaliteit van mensen om je heen?

Volg je hart en ga samen met MARK op een intensieve ontwikkelreis.

Mark leefstijl en vitaliteit

Over Nicole van het Bolscher

Bijna tweeëntwintig jaar geleden stond Nicole van het Bolscher aan de wieg van het beroep van integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Zij wist toen al dat dit hét beroep van de toekomst zou gaan worden en startte in 2007 met de ontwikkeling van de allereerste Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach vanuit MARK Leefstijl & Vitaliteit. Door de komst van de Corona-pandemie is inmiddels heel de wereld doordrongen van de noodzaak van een gezonde leefstijl en mentale veerkracht. 

In de afgelopen 15 jaar hebben Nicole en haar collega’s al ruim 1.200 integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoaches en -trainers klaargestoomd om samen Nederland vitaal, gezond en veerkrachtig te maken. In de online Masterclass ‘Van pillen naar preventie’ legt Nicole van het Bolscher je hoogstpersoonlijk uit wat jij zelf daarin kunt betekenen. 

MARK is met deze enorme aantallen met afstand dé marktleider binnen de branche. In november 2021 vierde MARK de start van de honderdste leergang.