Tess Schneider versterkt team MARK Leefstijl & Vitaliteit

Nieuwe collega op het Examenbureau

Het is druk bij MARK Leefstijl & Vitaliteit, dus we hebben ons team recent uitgebreid met een nieuwe collega binnen het Examenbureau. Tess stelt zich aan je voor.

Sinds 31 augustus ben ik werkzaam bij MARK. Ik ben 35 jaar, getrouwd met Chris, woonachtig in Kampen en sinds 14 januari (tevens mijn verjaardag) moeder van een prachtige dochter Joan. Na mijn zwangerschapsverlof  zou ik aanvankelijk in april al starten Dronten, maar door corona is dit – in mijn geval geen straf – uitgesteld tot eind augustus. Waardoor ik éxtra lang zwangerschapsverlof heb gehad.

Nieuw ritme
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Ik ben altijd wel te porren voor spontane acties, maar sinds de geboorte van Joan moet ik nog wel een beetje wennen aan het nieuwe ritme, dus ‘spontaan’ is vaak toch nog plannen en een hele onderneming. Niet minder leuk overigens! Na bijna een jaar thuis voelt het weekend nu ook écht als weekend, dus proberen we in ieder geval een dag met z’n drieën op pad te gaan. Tegelijkertijd zijn we ook graag in en om het huis. Koken, lezen, wandelen of lekker op de bank Netflixen – en tegenwoordig Baby tv – zijn de dingen die mij bezighouden.
Ik ben elke maandag aanwezig en werk daarnaast op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtenden.

Over de auteur

Tess Schneider
Tess Schneider
Tess is werkzaam op het Examenbureau waar ze onder andere verantwoordelijk is voor het vaststellen en naleven van de algemene examenbepalingen.