fbpx Skip to content

Optimaal Vitaal via Systemisch Werken

Sta steviger op je eigen plek en ervaar verbinding met jezelf

In deze tweedaagse bijscholing leer je hoe je systemische oefeningen kunt inzetten om je eigen vitaliteit te vergroten. Je komt meer op je krachtplek te staan en zal als mens meer vanuit eigen regie en zelfliefde handelen én zijn.

Het valt niet mee om naar de beste versie van jezelf te groeien. Integraal leefstijl- & vitaliteitscoaches lopen soms tegen diepgewortelde, terugkerende patronen aan, omdat:

 • Ze kampen met onbewust systemische blokkades
 • Ze te maken hebben met onbewuste systemische blokkades in hun familiesysteem
 • Ze disbalans ervaren in geven en ontvangen
 • Ze niet op hun eigen plek staan in hun familiesysteem
 • Ze zich niet bewust zijn van de diepe verbinding tussen henzelf en hun voorouderveld
 • Ze geen kennis en ervaring hebben met het intappen op het Veld van Liefde en Waarheid.

Maak een sprong voorwaarts naar meer liefde, bewustzijn en heling. Je ervaart en leert hoe systemische oefeningen je naar diep voelen en inzichten brengen. Je staat steviger en vrijer op je eigen plek en ervaart meer verbinding met jezelf.

Wat mag je van deze bijscholing verwachten?

 • Je leert wat systemisch werken is
 • Je leert over de systemische wetmatigheden
 • Je ervaart te werken met het Veld van Liefde en Waarheid
 • Je onderzoekt en doorbreekt onbewuste blokkades in jezelf en in je familiesysteem
 • Je vergroot je zelfinzicht en je invoelend vermogen als mens en coach
 • Je komt meer in je eigen kracht te staan

Wie zijn je trainers?

Jacqueline Hameetman is ruim 6 jaar werkzaam als holistisch coach en trainer op het gebied van vitaliteit, leefstijl, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling. Sinds 2 jaar houdt ze zich intensief bezig met opstellingswerk. Als natuurmens vindt ze het prachtig om te werken met energie en de waarheid van het moment. Vanuit een open, liefdevolle houding vormt zich datgene wat gezien, gevoeld en getransformeerd mag worden. Christophe Hollanders is trainer, coach en bewandelt zo’n 25 jaar de weg van bewustzijnsontwikkeling. Hij houdt zich bezig met de vraag wat het betekent om jezelf te zijn, in het moment, en op reis te gaan naar de volgende, rijkere versie van jezelf. Opstellingswerk neemt hier een belangrijke plek in. De stilte en ruimte nodigen uit tot groei en magische beweging. Sinds 7 jaar werken Jacqueline en Christophe samen. Ze begeleiden mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming. Ze werken vanuit liefde voor al dat is en de moed die daarvoor nodig is.

Optimaliseer je eigen vitaliteit met systemisch werken

Als coach ben je onderdeel van vele systemen: je gezin, familie, werk, een onderneming. Welke plek neem jij binnen die systemen in? Ervaar je energieverlies of frustratie? Voel je je niet jezelf? Blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen? Dan kan het zijn dat je niet op de juiste plek staat. Door systemisch naar jezelf te leren kijken, leer je jezelf beter kennen en ga je steviger en vrijer op je eigen plek staan. Het wordt helderder welke aspecten je van jezelf inbrengt en van waaruit je handelt, wat dienend is voor jezelf en voor de organisatie waarbinnen je werkt of onderneemt. Je zult jezelf minder snel voorbijlopen en makkelijker je vitaliteit op peil kunnen houden.

Investering, duur, data en locatie

Optimaliseer je eigen vitaliteit met systemisch werken is een tweedaagse training. Tijden: van 09:30 tot 17:00 uur.
De investering voor deze bijscholing bedraagt € 795,- (vrijgesteld van btw).
Deelname aan deze bijscholing levert jou 13 PE-punten op (KABIZ/BLCN).