fbpx Skip to content

Vitaal Ondernemerschap onder de Systemische Loep

Onderneem vanuit meer flow, overvloed en creatiekracht

In deze systemische 2-daagse bijscholing ontdek je hoe jij je als ondernemer verder kan ontwikkelen. Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je blokkades? De ondernemer in jou gaat weer lekker stromen en creëren vanuit de essentie. De systemische oefeningen die je leert, kun je ook met je coachees beoefenen.

Integraal leefstijl- & vitaliteitscoaches kunnen wat moeite hebben om hun ondernemerschap te laten stromen en overvloed te creëren, omdat:

 • Ze zelf onbewuste blokkades ontmoeten
 • Er onbewuste blokkades actief zijn in hun systeem van herkomst
 • Hun hoofd, hart en buik nog niet helemaal aligned zijn
 • Ze meestal vanuit het hoofd creëren en niet voldoende samenwerken met het grotere bewustzijnsveld
 • Ze onvoldoende vertrouwen in zichzelf hebben
 • Ze onvoldoende vertrouwen in de onbekende toekomst en de vervolgstappen hebben

Systemisch werken geeft jouw ondernemerschap een enorme verdiepings- en vertrouwensimpuls. Je ervaart en leert hoe je jezelf als ondernemer vrijer maakt van belemmerende gedachten en gedrag. Je stapt in de stroming van flow, overvloed en creatiekracht. De training is een waardevol vervolg op de training Systemisch werken als coach

Wat mag je van deze bijscholing verwachten …

 • Je vergroot je zelfvertrouwen als ondernemer en coach
 • Je vergroot je vertrouwen in het grotere geheel
 • Je leert je verlangens, blokkades en hulpbronnen kennen als ondernemer
 • Je leert systemisch te werken met het Veld van Liefde en Waarheid
 • Je leert voelen en vertrouwen op het niet-weten
 • Je vergroot je zelfkennis en weet welke vervolgstappen je als ondernemer gaat zetten

Wie zijn je trainers?

Jacqueline Hameetman is ruim 6 jaar werkzaam als holistisch coach en trainer op het gebied van vitaliteit, leefstijl, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling. Sinds 2 jaar houdt ze zich intensief bezig met opstellingswerk. Als natuurmens vindt ze het prachtig om te werken met energie en de waarheid van het moment. Vanuit een open, liefdevolle houding vormt zich datgene wat gezien, gevoeld en getransformeerd mag worden. Christophe Hollanders is trainer, coach en bewandelt zo’n 25 jaar de weg van bewustzijnsontwikkeling. Hij houdt zich bezig met de vraag wat het betekent om jezelf te zijn, in het moment, en op reis te gaan naar de volgende, rijkere versie van jezelf. Opstellingswerk neemt hier een belangrijke plek in. De stilte en ruimte nodigen uit tot groei en magische beweging. Sinds 7 jaar werken Jacqueline en Christophe samen. Ze begeleiden mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming. Ze werken vanuit liefde voor al dat is en de moed die daarvoor nodig is.

Vitaal ondernemen onder de systemische loep

Ondernemen is voor velen een spannende plek, een plek waar je jezelf uitdaag. Je wordt op oude en op nieuwe manieren geraakt, en vaak op een diepere laag. Door met een systemische blik naar je ondernemerschap te kijken, ontstaat helderheid over je drijfveren en over je blokkades. Tijdens Vitaal ondernemen onder de systemische loep werk je veel vanuit persoonlijke thema’s en vraagstukken. Je doet zelfinzichten op die je leren om meer van binnen naar buiten te ondernemen, vanuit je eigen plek richting je coachee. Zo ontstaat meer flow, overvloed en creatiekracht in jouw ondernemerschap. De ondernemer in jou gaat weer lekker stromen en creëren vanuit de essentie. Je voelt wat je te doen staat en durft zelfs te vertrouwen op niet-weten. Je staat weer krachtig op je plek.

Investering, duur, data en locatie

Vitaal Ondernemerschap onder de Systemische Loep is een tweedaagse training. Tijden: van 09:30 tot 17:00 uur.
De investering voor deze bijscholing bedraagt € 795,- (vrijgesteld van btw).
Deelname aan deze bijscholing levert jou 13 PE-punten op (KABIZ/BLCN).
Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe inschrijfmogelijkheden.