fbpx Skip to content

Van pillen naar preventie

Online kennismaking met MARK

Dit webinar wordt verzorgd door Nicole van het Bolscher, directeur en oprichter van MARK Leefstijl & Vitaliteit.

Overweeg jij om Leefstijl- en/of Vitaliteitscoach te worden? Dan is het belangrijk dat je je eerst goed oriënteert en laat informeren over de visie en werkwijze van ons als opleider. Je opleidingskeuze moet namelijk naadloos aansluiten op jouw leerstijl, ontwikkelwensen en toekomstvisie. Met minder zou je geen genoegen moeten nemen.

Wil jij de eerste stap zetten in onze informatie- & selectieprocedure en onderzoeken of wij een optimale match vormen met jou? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze online kennismaking.  

Voor wie is de Online kennismaking met MARK bedoeld?


Dit webinar is bedoeld voor mensen die de leefstijl, vitaliteit en levenskwaliteit van zichzelf en anderen blijvend willen verbeteren. Als mens, of als Leefstijl- & Vitaliteitscoach of trainer. Het webinar is daarnaast ook nuttig voor HR-professionals en casemanagers die zowel curatief alsook preventief de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in een organisatie willen vergroten. Voor hen hebben is er echter een specifiek programma ontwikkeld: De Masterclass ‘Van Verzuimreductie naar Vitaal Leiderschap’

Er staan tijdelijk geen webinars gepland, maar dit gaat binnenkort veranderen. Houd onze website dus goed in de gaten!

Als je een mailtje wilt ontvangen zodra de webinars weer starten, laat dan hieronder even je emailadres achter. We sturen je dan een bericht wanneer je je weer kunt inschrijven!


  Iets voor jou? Schrijf je in voor de online kennismaking met MARK!

  In dit webinar leer je:

  ​wat integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoaching precies is
  wat het verschil is tussen leefstijl en vitaliteit
  aan de hand van een praktijkcasus hoe de MARK-coaches te werk gaan
  wat een MARK-coach zo uniek maakt ten opzichte van een ‘gewone’ leefstijlcoach
  waarom hoogleraren en opinieleiders onze afgestudeerden ‘de zorgvernieuwers van de toekomst’ noemen
  uit welke 3 leerlijnen onze opleiding is opgebouwd en waarom het zo belangrijk is om zelf ook ‘door de wasstraat’ te gaan
  wat de belangrijkste ontwikkelingen en kansen in de markt zijn
  wat je kunt verwachten wanneer je bij ons komt studeren en of dit aansluit op jouw leerstijl.

  Wil jij onderdeel gaan uitmaken van ons landelijk dekkende vitaliteitsleger en een betekenisvolle bijdrage gaan leveren aan de leefstijl en vitaliteit van mensen om je heen?

  Volg je hart en ga samen met MARK op een intensieve ontwikkelreis.

  Mark leefstijl en vitaliteit

  Over Nicole van het Bolscher

  Drieëntwintig jaar geleden stond Nicole van het Bolscher aan de wieg van het beroep van integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Zij wist toen al dat dit hét beroep van de toekomst zou gaan worden en startte in 2007 met de ontwikkeling van de allereerste Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach vanuit MARK Leefstijl & Vitaliteit. Door de komst van de Corona-pandemie is inmiddels heel de wereld doordrongen van de noodzaak van een gezonde leefstijl en mentale veerkracht. 

  In de afgelopen 15 jaar hebben Nicole en haar collega’s al ruim 1.250 integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoaches en -trainers klaargestoomd om samen Nederland vitaal, gezond en veerkrachtig te maken. In de online kennismaking met MARK ‘Van pillen naar preventie’ legt Nicole van het Bolscher je hoogstpersoonlijk uit wat jij zelf daarin kunt betekenen. 

  MARK is met deze enorme aantallen met afstand dé marktleider binnen de branche. In oktober 2022 zijn we met onze 112e leergang gestart.